Choose language

CARDIGAN / STRIK


AND LESS ALLECRA PULLOVER 5418203 B
Størrelser på lager:
XS, S, M, L

And Less Strik

And Less har altid skønne strik med i kollektionerne. Strik fra And Less er altid kendetegnet ved den lækre kvalitet og den gode pasform. And Less har meget fokus på sammensætningen af kvaliteter i deres strik, uden at gå på kompromis med prisen. Cardigan, rullekrave eller pullover, uanset hvad du søger finder du det hos And Less. Kombiner gerne din And Less cardigan, sweater eller pullover med en skjorte eller top, for at opnå det helt rette og lette lag på lag look.

På And Less webshop kan du handle din nye strik 24 timer i døgnet – lige når det passer dig. Og du får altid fri fragt, uanset hvor meget du køber for. Tag et kig på And Less udvalg af strik og lad dig inspirere til sæsonens trends og tendenser.
And Less

And Less udspringer fra den skandinaviske simplicitet, den nordiske eftertænksomhed, og ikke mindst traditionen for designhåndværket. En balance mellem traditioner og innovationer. Vores evne til at fremhæve det luksuriøse kan både fornemmes og føles i vores designs, gode håndværk og valg af materialer. Vi har en minimalistisk tilgang med fokus på kvaliteter og med øje for de små feminine detaljer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det ses tydeligt i den passion, vi lægger i designet, tøjet og brandet som helhed. Vores skandinaviske rødder fornægter sig heller ikke i vores farvepaletter. De består primært af dæmpede farver, med enkelte kontrastfarver. Vi skaber tøj, der kan bruges i alle miljøer i dit liv. Designet tilpasser sig den levede hverdag, uanset alderen. På den måde vil du altid være klædt på til det uventede.

Andless | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | tlf +45 97 41 04 15 | shop@shopandless.com