Choose language

TOPPE / T-SHIRTS


Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

And Less T-shirt & Toppe

Hos And Less finder du et delikat udvalg af T-shirts og toppe. And Less har basic T-shirts og toppe i den lækreste kvalitet, og med perfekt pasform. And Less T-shirts fås altid i et udvalg af sæsonens farver. Feminine toppe fra And Less er kendetegnet ved små delikate detaljer, som stofbetrukne knapper, bomuld og silke kvaliteter, og flatterende pasformer. And Less toppe kan altid mixes med resten af kollektionen- Brug dem lag-på-lag med en skjorte, eller style dem enkelt med et par klassiske bukser fra And Less.  

På And Less webshop kan du handle din nye T-shirt eller top 24 timer i døgnet – lige når det passer dig. Og du får altid fri fragt, uanset hvor meget du køber for. Tag et kig på And Less udvalg af T-shirts og toppe og lad dig inspirere til sæsonens trends og tendenser.
And Less

And Less udspringer fra den skandinaviske simplicitet, den nordiske eftertænksomhed, og ikke mindst traditionen for designhåndværket. En balance mellem traditioner og innovationer. Vores evne til at fremhæve det luksuriøse kan både fornemmes og føles i vores designs, gode håndværk og valg af materialer. Vi har en minimalistisk tilgang med fokus på kvaliteter og med øje for de små feminine detaljer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det ses tydeligt i den passion, vi lægger i designet, tøjet og brandet som helhed. Vores skandinaviske rødder fornægter sig heller ikke i vores farvepaletter. De består primært af dæmpede farver, med enkelte kontrastfarver. Vi skaber tøj, der kan bruges i alle miljøer i dit liv. Designet tilpasser sig den levede hverdag, uanset alderen. På den måde vil du altid være klædt på til det uventede.

Andless | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | tlf +45 97 41 04 15 | shop@shopandless.com